Hoortoestellen

Ontdek wat de beste manier is voor uw hoorzorg

Het leven is onvoorspelbaar. Horen zou dat niet moeten zijn! Klaar om hoorzorg op een compleet nieuwe manier te ervaren?

 

Zo werkt FLEX-TRIAL

Begin met de meest gepersonaliseerde hoortest ter wereld en probeer hoortoestellen die u aanspreken uit in uw eigen woon-, werk- en leefomgeving. Gratis op proef en gemakkelijk in gebruik.

 

Begin goed vanaf de first fit

Deel uw uitdagingen. Met welke situaties heeft u de meeste moeite? Naar uw lievelingsprogramma's kijken? Drukke restaurants misschien? Laat u een hoortoestel op proef aanmeten tijdens uw allereerste afspraak. Ga vervolgens terug naar de echte wereld en ervaar het verschil dat de hoortoestellen van iO. hearing - Margot maken. Zonder kosten, zonder risico's.

 

Beoordeel uw hoortoestel in de echte wereld

De gehoortest eindigt niet als u de winkel verlaat. U mag de hoortoestellen twee weken dragen op de plaatsen waar u woont, werkt en leeft. Tijdens deze periode krijgt u persoonlijke tips en advies over hoe u de hoortoestellen in uw dagelijks leven kunt integreren, krijgt u inzicht in uw akoestische levensstijl en kunt u uw hoorervaringen direct beoordelen met de app Remote Plus op uw smartphone. Uw input, zowel positief als negatief, wordt gecombineerd met andere informatie, zoals hoe lang u de hoortoestellen heeft gedragen en in welke geluidsomgevingen u tijd heeft doorgebracht.

 

Laat de data een duidelijker beeld schetsen

Tijdens uw vervolgafspraak kunt u samen met audiologe Margot naar alle verzamelde informatie kijken. Dat zorgt voor een beter inzicht, betere informatie en een beter op u afgestemde hooroplossing, die voor u het beste werkt.

 

Heb vertrouwen in de toekomst

Luisterstijlen kunnen veranderen. Dat snappen we. Als het geleverde technologieniveau op dit moment niet bij u past, dan kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze heeft gemaakt door uw opties open te houden. Na een tijdje kunt u upgraden naar een hoger technologieniveau met hetzelfde hoortoestel; u betaalt alleen voor het verschil. Daar houdt toch iedereen van?